EETCAFE 'T CENTRUM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 369 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe 't Centrum. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 20:45 Goed en snel.
2 dec 2022 om 8:45 Was weer top, aanrader!
25 nov 2022 om 2:23 Doe mij maar elke dag
20 nov 2022 om 2:40 Alles komt uit het frituur, en toch vind ik dat bepaalde dingen beter zijn vanuit de oven of de pan. Ook een verkeerd broodje gekregen terwijl aangegeven tijdens bestelling.
11 nov 2022 om 1:30 Doe mij maar elke dag
4 nov 2022 om 13:47 Was eeecht lekker hoor pohh die kapsalon ook bombaa en ik vind kapsalon niet zo snel lekker van andere zaken he!!
16 okt 2022 om 19:38 Patat vergeten, ik heb toen op gebeld en binnne 10 min had ik me patat. Top zaak
26 sep 2022 om 18:20 Snel geleverd
25 sep 2022 om 23:48 Super lekker super snel
20 sep 2022 om 7:41 Bestelling werd snel geleverd, ondanks dat we niet makkelijk bereikbaar waren
19 sep 2022 om 18:58 Patat speciaal op de kop, frikandel speciaal staand in de tas, 2x 6 hotwings besteld maar in 1 zak verpakt, knakworst erg vet.
10 sep 2022 om 22:25 Helft van de bestelling was er niet,bleek bij een ander zijn mee gegaan. Moesten bellen voor de rest,die na bezorgd wert