EETCAFE 'T CENTRUM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 465 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe 't Centrum. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 1:10 slappe patat en roze kip
21 mei 2024 om 19:17 Slappe patat, hamburger stelde niks voor. Duur hamburgermenu! Is niet de eerste keer dat het vies is, maar ik bleef optimistisch omdat het ooit wel lekker was van hier! Maar voor mij was dit de laatste keer dat ik hier bestel :x
5 mei 2024 om 1:30 Er miste een cheeseburger bij onze bestelling. We hebben terug gebeld om dit te melden. De reactie die we kregen was: als je gaat liegen tegen mij hak ik je kop eraf. Dit vonden wij abnormaal en totaal niet kunnen!
28 apr 2024 om 20:43 Eten was weer erg lekker en veel sneller bezorgd dan aangeven perfect geregeld
21 apr 2024 om 1:37 We bestelde pistolet kip. Krijgen pistol hete kip slecht
9 apr 2024 om 19:50 De patat was slap, de hamburgers waren meer ketchupburgers dan bickyburgers.
4 apr 2024 om 1:56 ik had patat besteld 1 speciaal middel en 1 grote patat mayonaise , en ik kreeg Inplaats van grote patat mayonaise een middel . En de patat was slap!
30 mrt 2024 om 1:57 Patat was koud een uur gewacht Koude bamischijf
18 mrt 2024 om 0:21 Het vlees was niet lekker
13 mrt 2024 om 1:03 Niks op aan te merken, altijd goed zoals ik gewend ben hier... Jordy bedankt kerel
9 mrt 2024 om 7:03 Erg snel geleverd, het eten was erg lekker.
8 mrt 2024 om 9:13 Top